His Story for her

1 oktober 2021 Uit Door admin
His Story for her

Het Kruispunt en De Nieuwe Rank boden samen sinds januari een prachtige nieuwe serie aan voor vrouwen. Natuurlijk helemaal lockdown-proof! We mogen een prachtige serie aanbieden, waarin 8 Bijbelse personen centraal staan. We beginnen de avond met te luisteren naar het verhaal, verteld door verschillende vrouwen. Dit helpt om de avond toegankelijk te maken voor als je weinig of geen kennis van de bijbel hebt. Maar ook als je de bijbel al goed kent, zal deze vertelling je ogen openen voor andere kanten van een bekend verhaal… Daarna luisteren we naar een uitleg van het verhaal door Kirsten Wassink of Thea Vermeer.

Tot slot bieden we de mogelijkheid /materiaal om met een klein studiegroepje in gesprek te gaan, en met elkaar te bidden (via een online meeting, met twee of drie in de huiskamer, of met meer zodra dat weer kan).

Bekijk hier de eerste aflevering van 8 januari over Adam

Bekijk hier de tweede aflevering van 22 januari over Abram

Bekijk hier de derde aflevering van 5 februari over Mozes

Bekijk hier de vierde aflevering van 19 februari over Jozua

Bekijk hier aflevering vijf van 19 maart over David

Bekijk hier aflevering zes van 5 maart over Elisa

Bekijk hier aflevering zeven van 9 april over Hosea

Bekijk hier aflevering acht van 23 april over Maria

(Ja, het klopt, aflevering vijf en zes waren verwisseld 😉

De avonden staan op zichzelf, dus je hoeft niet de hele serie te volgen. De avonden worden opgenomen op video (en hopelijk ook livestream), zodat je de video’s gemakkelijk kunt delen, en kunt gebruiken om mensen uit te nodigen. De boodschap wordt toegankelijk voor mensen die weinig met geloof hebben.

Bij de serie wordt ook een 14-wekenstudie aangeboden waaraan je kunt deelnemen, maar dit is optioneel. De studie bestaat uit huiswerk (ca. 20 minuten per dag, 5 dagen per week) en gespreksvragen. Je kunt je door ons laten indelen in een groepje, of je kunt meedoen met je eigen kring/zelf samengestelde groep. Individueel meedoen, kan ook. Zolang de lockdown van kracht is, adviseren we om online bijeen te komen.

Data:

  • Vrijdagavond 8 januari: pilot-avond (de video van deze avond kun je als “flyer’ gebruiken)
  • Vrijdagavond 22 januari: avond 1 en start van de 14-wekenstudie.
  • Overige avonden: 5-feb, 19-feb, 5-mrt, 19-mrt, 9-apr, 23-apr.

 

Wil je op de hoogte blijven? Mail ons dan op hisstoryforher@outlook.com   

Hartelijke groeten,

Thea Vermeer, Ellen Prins, Margreet Klop, Kirsten Wassink