Week van gebed 17-23 januari

13 januari 2021 Uit Door admin
Week van gebed 17-23 januari

We gaan iets nieuws doen en ik denk, iets heel bijzonders. Ik nodig U/jou uit om hieraan mee te gaan doen.

Al vele jaren wordt er in ’s-Gravenzande mee gedaan met de week van gebed. Elke avond van de werkweek was er gelegenheid om ergens in een kerk in onze plaats samen te komen om met elkaar te gaan bidden.

Vanwege de corona crisis is dat nu op deze manier niet mogelijk.
In het afgelopen jaar hebben we ervaring opgedaan om met elkaar op andere manieren te bidden.

En dat is heel positief gebleken. Daarom gaan we in de week van gebed deze nieuwe vormen toepassen zodat het bidden door kan gaan.

De week van gebed start zondagochtend 17 januari om 7.00 uur en eindigt op zaterdagavond 23 januari 24.00 uur. Dit zijn 161 uren. En voor al deze 161 uren worden er bidders gezocht.

Er is een rooster gemaakt. Deze is te benaderen door op deze link te klikken: https://www.24- 7prayer.com/signup/94cc9a Kies een uur naar keuze uit. Vul uw naam in en u krijgt van ons een mail met informatie hoe u dit uur van gebed kunt invullen. U kunt alleen bidden of samen met iemand anders. Wees daar vrij in. Je kunt thuis bidden of naar buiten gaan om een gebed wandeling te maken.

Wat nu zo bijzonder is, is dat we dit met zoveel mogelijk ’s-Gravenzanders gaan doen uit zoveel mogelijk verschillende kerken. Hoe gaaf zou het zijn om op deze manier met elkaar verbonden te zijn! Samen te bidden voor onze stad, voor de mensen die ons lief zijn, voor onze kerk, voor….. vul zelf maar in. Doe je ook mee?

Daarnaast wordt er op 19 januari een gebedswandeling georganiseerd. In groepjes van 2 à 3 personen wordt er al biddend gewandeld door ’s-Gravenzande. We starten om 20.00 uur bij de Brug.

Op woensdagavond 20 januari is er een gebedsbijeenkomst in de Aar, Sand Ambachtstraat 76, aanvang 20.00 uur (indien de maatregelen dit toelaten).

Donderdagavond 21 januari is er een gebedsbijeenkomst in Het Kruispunt, Van Lennepstraat 39, aanvang 20.00 uur (indien de maatregelen dit toelaten).

Wilt u aan éen van deze activiteiten mee doen; meldt u zich dan aan door een berichtje te sturen naar: Gebedswerk@denieuwerank.nl